Garantujemo apsolutno zadovoljstvo proizvodom ili povrat novca u potpunosti!

Gde sve možemo zalepiti 3D tapete - Summa Impex
pogodne povrsine za lepljenje 3d tapeta

Gde sve možemo zalepiti 3D tapete

Koje površine odgovaraju a koje ne 3D tapetama

Jedno od najčeših pitanja koje svakodnevno dobijamo jeste  koje površine su pogodne za lepljenje 3D tapeta. Rešili smo da detaljno odgovorimo na ovo pitanje i olakšamo svima koji imaju sličnu nedoumicu.

Summa Impex 3D tapete u original pakovanju.

3D paneli su prilagodljive i fleksibilne, s toga bi bilo lakše i kraće navesti površine na kojima ih ne možete lepiti. Samolepljive tapete nisu namenjene za spoljašnju upotrebu zbog direktne izloženosti suncu, kiši i snegu. Iako bi i pored toga opstale duži period to u svakom slučaju nije naša preporuka, s obzirom na to da dugotrajnost predstavljamo kao jedan od glavnih benefita.

Zidovi koji se krune sa delovima koji otpadaju nisu pogodni za lepljenje panela. Ukoliko postoje izrazito jake neravine ili ispupčenja potrebno je prethodno izravnati površinu. U slučajevima kada se ne radi o izrazito jakim ispupčenjima ili neravninama površinu ne morate izravnati, za takve površine je najbolje odabrati table sa većom debljinom za što bolje rezultate.

3D tapete ne iziskuju dodatne troškove, samim tim ih možete bez problema zalepiti sami, uz pomoć prijatelja ili članova porodice. Ukoliko ipak ne želite da odradite taj deo posla, možete angažovati stručno lice (tapetar/moler).

Prethodna priprema nije potrebna za površine koje su idealne za lepljenje 3D tapeta. Pre lepljenja možete površinu obrisati običnom krpom kako biste uklonili ostatke prašine. To su površine poput belih ili obojenih zidova, malterisanih zidova, gipsanih ploča, keramičkih pločica i gletovanih površina.

Površine pogodne za lepljenje samolepljivih tapeta

Za određene površine neophodna je prethodna priprema u vidu blagog ili intenzivnog poravnjavanja. Takođe jedan od naših saveta za takve površine je odabir dezena sa većom debljinom kako bi se eventualne veće neravnine ublažile samim efektom treće dimenzije.

Površine koje zahtevaju prethodnu pripremu pre lepljenja 3D tapeta

Posebnu pažnju u ovom tekstu bismo posvetili zidovima koje je zahvatila vlaga. Površine zahvaćena vlagom, konstantno ili periodično, nisu mesta na kojima preporučujemo lepljenje. U tim slučajevima naša preporuka je prethodno saniranje postojeće vlage preparatima namenjenim za to, a zatim lepljenje 3D tapeta. Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa Heliosom, možete poručiti odličan prepaprat za uklanjanje vlage na našem sajtu. Više o samom preparatu možete pročitati OVDE.

Upotreba 3D tapeta se ne zaustavlja samo na navedenom zahvaljujući višestrukoj primeni. Možete ih lepiti na nameštaj kao i potpuno ili delimično pokrivene terase. 3D tapete možete zalepiti i direktno na ciglu. Ukoliko ne želite da obložite celu prostoriju možete ukrasiti akcentni zid ili dekorisati omiljeni kutak. Mesta koja su izložena konstantnom prljanju ili prostorije u kojima  često borave deca jesu idealna mesta za lepljenje, možete ih redovno brisati vlažnom krpom a otporne su na udarac, dok istovremeno mogu zaštiti dete pri slučajno padu.

Nadamo se da smo uspeli da vam objasnimo dilemu oko Summa Impex 3D tapeta i mnogobrojnih površina na koje one mogu ili ne mogu da se zalepe. Svakako, kao i uvek, za sva dodatna pitanja tu smo na našim društvenim mrežama, putem telefona, sajta ili maila.


Zaprati nas na društvenim mrežama i budi u toku sa najnovijim informacijama

Facebook Instagram Linked In

0
    0
    Vaša porudžbina
    Vaša korpa je trenutno prazna!Nastavi kupovinu