Garantujemo apsolutno zadovoljstvo proizvodom ili povrat novca u potpunosti!

Postavljanje 3D tapete - saveti i pravila | postavljanje 3D tapeta

Postavljanje 3D tapete – saveti i pravila

Postavljanje 3D tapete bez majstora i prethodne pripreme. Kako možete iskoristiti maštu i praviti kreativne oblike u vašem domu koristeći naše proizvode.

Tabla do table ili ukrajanje?

Navikli smo da tapete kupujemo u rolnama. Ali, kao što smo već pisali, sem imena i toga što se lepe na zid, naše 3D tapete nemaju ništa zajedničko sa tradicionalnim tapetama. Zbog svoje treće dimenzije, tapete se šalju u tablama. Table su standardizovane dimenzije 77cm x 70cm u nekoliko širina zbog koje i ne možemo slati tapete u rolnama.

Prvi način postavljanja :

Jednostavno, lepimo tablu do table. Na kraj jedne dolazi sledeća i tako dok ne polepimo ceo planirani prostor. Ono što primećujemo kada table postavljamo na ovaj način jeste da se imitacija cigle ne nastavlja po redosledu na sledećoj tabli. Svaka tabla ima 10 redova, svaki red ima 3 velike pune cigle i jednu polovinu. Polovine se nalaze na krajevima i to u svakom redu na suprotnom kraju, cik-cak. Te polovine mogu da pokvare savršenu liniju naše imitacije zida od cigli. Međutim, ukoliko ste se odlučili za neke od tamnijih dezena koji nemaju belu fugnu, to se gotovo ne primećuje.

Drugi način za postavljanje 3D tapete :

Ukrajanje – postavljanje 3D tapete

Potrebno je da odstranimo male cigle na kraju i napravimo table da izgledaju kao na slici iznad. Na taj način spajamo cigle, i stvaramo efekat savršene imitacije zida u našem domu. Pošto je za sečenje 3D tapeta potreban samo skalpel, ovakav način postavljanja ne predstavlja nikakav problem. Tapete se jako lako seku, što možete videti na slici ispod.

Ovo su bila dva načina postavljanja tapeta, ali šta još možemo da uradimo kako bi zidovi našeg doma izlgedali još lepše?

Kombinacijom 2 ili više različitih dezena, i jednostavnim sečenjem tapeta, možemo praviti kreativne oblike u jednoj ili više boja. Nekoliko primera možete videti na slikama ispod:

Detaljnije informacije i kompletan proces od prvog susreta do održavanja možete pronaći na našoj stranici – Vodič za postavljanje.

Kako biste vi ukrasili dom 3D sobnim tapetema? Sve ideje možete podeliti sa nama na našim društvenim mrežama. Do sledećeg teksta, uzdravlje!

Izvor:Summa Impex – 3D sobne tapete

Ostavi komentar

0
    0
    Vaša porudžbina
    Vaša korpa je trenutno prazna!Nastavi kupovinu