Garantujemo apsolutno zadovoljstvo proizvodom ili povrat novca u potpunosti!

Samolepljive 3D tapete - Najčešća pitanja - 3D sobne tapete

Samolepljive 3D tapete – Najčešća pitanja

1. Da li su 3D tapete vodootporne?

3D tapete su vodootporne. Zahvaljujući posebnom završnom sloju možete ih redovno brisati vlažnom krpom. Ne preporučujemo dodavanje jakih preparata koji sadrže hemikalije, obična voda je sasvim dovoljna za potizanje željenog efekta.

2. Da li je potrebna pomoć majstora za implementaciju 3D tapeta?

Za implementaciju 3D tapeta nije potrebna pomoć majstora. Table su fleksibilne i lako se prilagođavaju svakoj površini.  Ipak, ukoliko vi ne želite da ih lepite sami možete angažovati tapetara ili molera koji će to uraditi umesto vas.

3. Da li je potreban dodatni lepak za postavljanje 3D tapeta?

Za postavljanje 3D samolepljivih tapeta nije potreban dodatni lepak. Lepak je prethodno, ravnomerno apliciran na svaku tablu i pokriven  posebom zaštitnom folijom. Prilikom postavljanja porebno je da odlepite zaštitnu foliju i table su spremne za upotrebu.

4. Da li se 3d tapete mogu  postaviti u kuhinji i kupatilu?

3D tapete možete lepiti u kuhinjskom prostoru i kupatilu, bez problema.  Tapete se mogu lepiti I na mestima koja se često kvase, ali ne možemo garantovati za njihovu postojanost kao kod ostalih zidova. Razlog tome je način na koji lepite I ukoliko voda uspe da dođe u kontakt sa lepkom, vremenom će ga oslabiti. Ukoliko lepite 3D tapete u blizini takvih površina, savetujemo da obložite ivice silikonom.

5. Da li 3D tapete mogu da se lepe u blizini jakih peći?

Gornja tačka gorenja 3D tapeta je 120 stepeni.  Ne preporučujemo lepljenje u samoj blizini jakih peći kao što je to kamin ili peć na drva. U takvim slučajevima savetujemo razdaljinu od 1,5-2m.

6. Da li 3d tapete mogu da se lepe preko pločica?

3D tapete mogu da se lepe preko pločica, bile nove ili stare. Ukoliko imate hrapave ili polomljene pločice, preporučujemo kupovinu dezena sa većom deljinom, kako biste postigli što bolji estetski efekat.

7. Koji su glavni benefiti 3d tapeta?

Pored dekorativnih benefita, 3d tapete imaju i mnoge druge: Samolepljive su i vodootporne, lak način implementacije, Jednostavno održavanje vlažnom krpom, Zbog svoje mekoće pogodne su za decu, zvučni i termo izolator itd.

8. Koji je standardni rok isporuke 3d tapeta?

Standardni rok isporuke nakon napravljne porudžbine je od  1 do 3 radna dana. 

9. Da li je potrebna posebna priprema površine pre lepljenja 3d tapeta?

Za implementaciju 3D tapeta nije potrebna posebna priprema. Pre lepljenja savetujemo da obrišete površinu običnom krpom, kako biste uklonili ostatke prašine/prljavštine.

10. Da li 3d tapete uklanjaju vlagu?

Pre lepljenja preporučujemo prethodno saniranje vlage preparatom namenjenim za to. Lepak će svakako držati određeni period i vlaga ne može izbiti na površinu 3d tapeta. 3D tapete ne mogu same po sebi ukloniti vlagu niti sprečiti ponovno pojavljivanje prouzrokovno drugim faktoroma ( loša izolacija/stolarija/dbljina zidova, itd.) U ponudi imamo Helios preparat koji možete kupiti na našem sajtu po promotivnoj ceni.

11. Da li su 3d tapete bezbedne?

3D tapete su sertifikovan proizvod. Potpuno su bezbedne, netoksične  i  ekološki prihvtljive.

12. Da li su 3d tapete zvučni i termo izolator?

Instalacijom 3d tapeta dobijate dodatnu termo i zvučnu izolaciju, zbog debljine tabli. Važno je napomenuti da to nije njihova primarna namena već  sekundarni benefit.

0
    0
    Vaša porudžbina
    Vaša korpa je trenutno prazna!Nastavi kupovinu