Garantujemo apsolutno zadovoljstvo proizvodom ili povrat novca u potpunosti!

3D sobne tapete - šta su i koji su njihovi benefiti? | Summa Impex

3D sobne tapete – šta su i koji su njihovi benefiti?

3D model tapete u prostoru

Tapete se vraćaju u modu.

Primetili smo da se u proteklih 5 godina dosta stvari vraća u modu, od odevnih predmeta do muzičkih ploča, na red su došle 3D sobne tapete. ALI, osim što se lepe na zid i dele isti naziv, tapete koje ovde predstavljamo, nemaju baš ništa zajedničko sa dobrim starim zidnim tapetama.

U ovom tekstu navešćemo neke od benefita koje nude ovi inovativni zidni paneli.

Samolepljive

Počećemo sa možda i najvećom prednosti, a to je samolepljivost. Za ovaj proizvod vam nije potreban lepak niti majstor, što čini dodatne troškove. Lako i jednostavno postavljanje ovih tapeta na zid, ne samo da će vam uštedeti novac već ćete izbeći i radove u kući od nekoliko dana kao i haos koji posle tih radova ostaje. Fabrički lepak na poleđini table je dovoljno jak da ostane zalepljen na ravnoj površini i do 10 godina. Kompletan vodič za postavljanje naših tapeta možete pronaći ovde.

Lako sečenje

Ako vam ne treba majstor, bitno je znati da je lako sečenje tapeta takođe jedna od vrlina. Potreban vam je samo skalpel ili makaze kako biste isekli tablu u kakvom god obliku želite.

3D sobne tapete – lako ukrajanje

3D sobne tapete kao izolator

Nikad dosta izolacije. Treća dimenzija takođe donosi i određenu izolaciju, kako termo tako i zvučnu. Naravno, stepen izolacije na zidovima zavisi od mnoštva faktora, kao što su debljina samog zida, stolarija i kvalitet iste, itd, ali svaki dodatni sloj može samo doprineti boljoj izolaciji u domu.  

Mekoća

Za sva domaćinstva sa malom decom, jedan od interesantnijih pogodnosti ovog proizvoda jeste mekoća. Tapete napravljene od polietilena, mekane su građe, te kada ih postavimo na zid, štitimo naše mališane od povreda prilikom igrarija. Odlične su za dečije sobe, i deca ih prosto obožavaju.

3D sobne tapete – mekane

Vodootporne

Fleke od kuvanja, kafe, sokova, tragovi od obuće, nameštaja, sve to može biti prošlost. Vodootpornost, osobina koja nam pruža mogućnost da sve gore navedeno nestane jednim prelaskom vlažne mikrofiber krpe. Zbog toga, ove tapete su odlične kako za kuhinje tako i za kupatila.

3D sobne tapete – vodootporne

Ovoliko broj benefita od samo jedne tapete, svakako predstavlja revoluciju jednog proizvoda. Za sva dodatna pitanja, na raspolaganju smo vam na našim društvenim mrežama, putem e-mail pošte ili na broj telefona 065-613 4000.

Izvor:Summa Impex – 3D sobne tapete

0
    0
    Vaša porudžbina
    Vaša korpa je trenutno prazna!Nastavi kupovinu