Garantujemo apsolutno zadovoljstvo proizvodom ili povrat novca u potpunosti!

Summa Impex 3D tapete - zašto baš mi? - 3D sobne tapete

Summa Impex 3D tapete – zašto baš mi?

Summa Impex 3D tapete

Dragi korisnici, s obzirom na to da se bliži godinu dana od postojanja Summa Impex 3D tapete firme, hteli bismo da Vas malo bolje upoznamo sa našim timom I proizvodima.

Naša priča počinje 2019. godine, koju smo proveli u Kini tragajući za savršenim rešenjem za Vaše zidove. Možemo reći da je  glavni benefit našeg proizvoda upravo to što nam je kvalitet uvek na prvom mestu.

Susreli smo se sa mnoštvom proizvođača 3D tapeta dok nismo naišli na onog pravog. Ono što naše tapete razlikuje od drugih jeste kvalitet lepka, kvalitet završnog sloja, debljina tabli, sertifikovan proizvod, itd. Table su standardizovane, istih su dimenzija, nijansi i šara, bez izuzetaka.

Odnos sa Vama, kupcima:

Vrlo nam je važan naš odnos sa kupcima, zbog čega smo uvek tu za sva vaša pitanja.
Radimo Online prodaju i upravo se zbog toga trudimo da budemo fleksibilni i ispunimo očekivanja naših korisnika . Ukoliko poručite proizvod danas, na vašoj adresi je za 24 sata. Dozvoljena je zamena dezena, kao i povraćaj novca ukoliko proizvod ne odgovara našem opisu koji garantujemo. U svakom slučaju kada bilo kakva greška ima veze sa nama, mi snosimo troškove u najkraćem roku.
Dajemo garanciju na naš prodizvod i do 10 godina.

Svaku subotu i nedelju imamo vikend akciju pored redovne mesečne akcije. Unutar svakog paketa dobijate vaučer sa 10% popusta kao poklon prijatelju. Vaučer se može iskoristiti bilo kada za bilo koju količinu. Redovne cene se odnose na manje kvadrature, ukoliko se odlučite za veći broj tabli (preko 20 kvadrata), cena se postepeno smanjuje srazmerno količini.

Šta vam još donose naše 3D tapete?

3D tapete ne iziskuju dodatne troškove. Za njihovu implementaciju nije vam potrebna pomoć majstora. Samolepljive su, lepak je zaštićen posebnom folijom, koju je potrebno da uklonite i spremne za lepljenje. Bezbedne su i netoksične. Vodootporne su i možete ih redovno brisati vlažnom krpom. Antibakterisjke su, zahvaljujući posebnom sloju koji se nalazi na njihovoj površini. Možete ih seći i ukrajati po želji, skalpelom ili makazama. Skalpel je bolji za prave linije i preciznije sečenje.

Postupak lepljenja 3D tapeta:

Koraci pri postavljanju 3D tapeta

Završni koraci pri postavljanju 3D tapeta

Lako se održavaju, štite vaše zidove od mrlja kao I oštećenja.Nudimo vam jasan obrazac trodimenzionalnog prikaza odredjenog dezena.Štite I obezbeđuju vaš životni prostor, ukoliko se dogodi slučajan pad u toku igre vašeg deteta, zaštitiće ga pri padu.

Osim toga što su voodotporne, pružaju otpornost na kapljice ulja kao i na pojavu vlage. One same po sebi neće sprečiti pojavu vlage ali ona svakako neće moći da dopre na površinu 3D tapete.Pre postavljanja 3D tapeta potrebno je ukloniti prašinu sa površine na koju lepite, običnom krpom.Postavljanjem 3D tapeta dobijate dodatnu zvučnu kao i termo izolaciju. Kolika će ona biti, zavisi od debljine i kvaliteta zidova, a ponajviše od kvaliteta stolarije kao i drugih faktora. To svakako nije njena primarna namena.

Nadamo se da smo se malo bolje upoznali kroz ovaj tekst. Želimo da ostanemo u kontaktu sa vama kroz naše društvene mreže. Bitno nam je vaše mišljenje kako bi naša usluga uvek bila na najvišem nivou. Facebook / Instagram / Linked In

Izvor: Summa Impex – 3D sobne tapete

0
    0
    Vaša porudžbina
    Vaša korpa je trenutno prazna!Nastavi kupovinu